Black Friday
Menstruační plavky se slevou až 18 %
Black Friday

Odchod střevních plynů je přirozený biologický proces. Že jsme si ho zkomplikovali pravidly společenského chování, je věc druhá věc. Opravdový problém ale nastává, když je plynatost nadměrná (tzv. flatulence) a větry provází nepříjemný zápach. Příčinou zapáchajících větrů přitom může být řada onemocnění, jako je syndrom dráždivého tračníku, ulce...

Odchod střevních plynů je přirozený biologický proces. Že jsme si ho zkomplikovali pravidly společenského chování, je věc druhá věc. Opravdový problém ale nastává, když je plynatost nadměrná (tzv. flatulence) a větry provází nepříjemný zápach. Příčinou zapáchajících větrů přitom může být řada onemocnění, jako je syndrom dráždivého tračníku, ulcerózní kolitida, Crohnova choroba, gastritida, dyspepsie, potravinová intolerance... Nekontrolovaný únik plynů také může být prvním stadiem inkontinence stolice.

Filtrační prádlo pro potíže s úniky větrů

Zadržování větrů je náročné a může působit bolesti a nepohodlí. Jak ale prdět a zároveň zůstat sebevědomým a společensky přijatelným jedincem? Řešení přináší Shreddies – britské prádlo, které umí filtrovat zápach. Funguje na principu aktivního uhlíku, který absorbuje a odstraňuje všechny nežádoucí pachy. Díky vysoce porézní povaze uhlí se jakékoliv páchnoucí plyny, které jím procházejí, zachytí a neutralizují. Uhlíkový panel, který tvoří neviditelnou funkční vrstvu v prádle Shreddies, se pak znovu aktivuje při praní v prací sodě.

Spodní prádlo s aktivním uhlím

  • existuje v dámské i pánské variantě
  • filtruje a neutralizuje zápach střevních plynů
  • je dle The American Journal of Gastroenterology nejúčinnější metodou pro odstraňování pachu větrů
  • použitá technologie na bázi aktivního uhlí je dle výzkumu De Montfort University "schopna filtrovat pachy 200krát silnější, než je průměrná emise střevních větrů"
  • navrací sebevědomí všem, kdo trpí gastrointestinálními potížemi
  • prádlo je opakovaně použitelné


Věděli jste, že úzkost může ovlivnit chemické procesy v těle, včetně pochodů v trávicím systému, a tím ještě zhoršit již existující stav odchodu větrů? Proto se vyplatí mít spolehlivou pomůcku, díky které nebudete ve stresu.

Více o neutralizačním prádle se dozvíte v těchto článcích:

A protože jsou příznaky fekální inkontinence spjaty i se stavem pánevního dna, doporučujeme vám navštívit i naši kategorii, která se péči o dno pánevní věnuje.

Zobrazit více

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Savost
Více... Méně
Použití
Více... Méně
Střih
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Dotyková vnitřní vrstva
Více... Méně
Místo výroby
Více... Méně
Cena
699 1299
Filtr

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–5 z 5 položek
1–5 z 5 položek