Na vše doprava zdarma
Výprodej až 67 %

Revoluce na druhou. Menstruační plavky Modibodi pro silné dny

Uveřejněno: 25.06.2024
Kategorie: Aktuálně , Menstruace

Když v roce 2017 přišel australský výrobce nepropustného prádla Modibodi s menstruačními plavkami, byla to revoluce. Menstruační kalhotky sice v té době už měly řadu věrných uživatelek, kterým přinesly pohodové řešení jejich dnů, ale koupání a plavání během menstruace bylo stále spojeno s nutností nějaké pomůcky zaváděné dovnitř...

Menstruační plavky – jediná volba pro děvčata

Menstruační plavky přepsaly dějiny menstruace a nabídly řešení všem ženám a dívkám, které pomůcky dovnitř nechtějí nebo nemohou používat. Obzvlášť pro mladé slečny, které dnes začínají menstruvoat už třeba v 10 letech, se ukázaly jako jediná možnost, jak si naplno užít dovolenou u moře, blbnutí v bazénu a u bazénu, letní tábory i lekce plavání. Jak se říká: tisíce děkovných dopisů. :)

Kromě Modibodi přišly se svými menstruačními plavkami i další značky, jako britská WUKA, australská Love Luna či renomovaná německá značka Dorina. Všechny menstruační plavky však měly doposud svůj limit: byly určené na slabší krvácení. Jejich savost odpovídala 10 až 15 ml. Fungovaly tedy jako samostatná menstruační pomůcka při slabším krvácení, při silnější menstruaci bylo třeba je kombinovat s jinou pomůckou (kalíškem, intimní houbou, tamponem), a v tomto případě menstruační plavky plnily roli "pojistky".

Menstruační plavky Modibodi na silnou menstruaci

Menstruační plavky s vyšší savostí

Nyní na trh přicházejí menstruační plavky Modibodi pro silnou menstruaci. Mají inovovanou savou vrstvu a jejich absorpční síla se rovná 40 ml. Ano, to je víc než dvojnásobek toho, co doposud menstruační plavky zvládaly!

Značka Modibodi je světovou špičkou ve výrobě absorpčního prádla a její plavky savosti High jsou aktuálně jediné menstruační plavky na trhu, které si poradí i se silnou menstruací.

I menstruační plavky s vysokou savostí nabízejí to, co od nich ženy čekají:

  • plavky rychle schnou
  • v oblasti klínu jsou tenké, tedy zcela diskrétní
  • mají dvě vrstvy ochrany
  • spodní vrstva je nepropustná a zároveň vodoodpudivá
  • jsou vyrobeny z udržitelných materiálů

Věříme, že inovace v podobě velmi savých menstruačních plavek Modibodi umožní užívat si léta i dívkám, které doposud neměly možnost se kvůli silným měsíčkům koupat. Menstruační plavky pro silnou menstruaci jsou k dispozici v jednodílném i dvoudílném provedení a v dámských i dětských velikostech.

Sdílejte tento článek

Přidat komentář